24-01-2020

JA PODEU VISITAR L’EXPOSICIÓ “GUILLEM BESTARD. FOTOGRAFIES 1900-1930”

A l’Auditori sa Màniga de Cala Millor fins al 28 de març de 2020

 

Guillem Bestard va viure i va fer feina a Pollença, un municipi que durant les primeres dècades del segle XX va gaudir d’una vitalitat sociocultural notabilíssima. Aquella vitalitat es va concretar en les llargues estades d’artistes tan brillants com Santiago Rusiñol o Joaquín Sorolla –a més d’Anglada-Camarasa, que hi va viure tota la segona meitat de la seva vida–, en un profitós món cultural que incloïa escriptors, músics i historiadors, i que bullia sota la tutela de Miquel Costa i Llobera, i també en la creació del modern i cosmopolita Hotel Formentor d’Adan Diehl.

 

Bestard va captar aquell món i els seus protagonistes amb unes fotografies d’una força documental i una elegància estètica admirables. Una exposició fotogràfica, produïda pel Museu i l’Ajuntament de Pollença, que documenta la Mallorca de principis del segle XX. L’entrada és gratuïta.

 

ACTIVITATS ENTORN DE L’EXPOSICIÓ

Taller de fotografia per a famílies: càmera zero

Diumenge, 2 de febrer, de 17 a 19 h

Diumenge, 15 de març, de 17 a 19 h

Gratuït

Places: 20 persones. Edats: 8-16 anys

Inscripcions (indicau una de les dues dates) al correu administracion@samaniga.es. L’Auditori confirmarà la plaça (si n’hi ha) també per email.

Impartit per Margalida Morey i Francisca Bauzà (Estudi 9), els nins i nines i els seus pares podran veure com es feren les primeres fotografies, amb la tècnica de la càmera obscura.

 

Visita guiada a l’exposició

Diumenge, 2 de febrer, de 17.30 a 18.30 h

Diumenge, 15 de març, de 17.30 a 18.30 h

No fa falta inscripció prèvia. Veniu a l’Auditori a l’hora de començar la visita.