PRÀCTIQUES

Si ets estudiant universitari o de formació professional, els teus estudis preveuen pràctiques formatives, i vols fer-les amb nosaltres (administració, turisme, humanitats, electricitat, altres sectors) demana al teu centre educatiu si seria possible fer-les a sa Màniga.

Si el teu centre t'autoritza, posa't en contacte amb nosaltres i estudiarem la teva petició. Recorda que ho has de planificar amb antelació suficient.

VOLUNTARIAT

SI VOLS FER DE VOLUNTARI A SA MÀNIGA, EL CENTRE VOL POTENCIAR LES LÍNIES SEGÜENTS:

  • Ets un artista que disposes de temps per oferir algunes hores a la setmana per a activitats no remunerades per difondre el fet artístic entre el gran públic (tallers, cursets intensius, xerrades, visites guiades).
  • Ets una persona jubilada que pots oferir activitats no remunerades relacionades amb la teva experiència professional (clubs de lectura, cursets intensius, xerrades, visites guiades, intercanvi cultural, sessions pràctiques de conversa en diferents idiomes...).
  • Disposes de temps lliure i vols col·laborar donant informació (en català, castellà, anglès o alemany) els dies dels espectacles, o fent visites guiades a les exposicions.
  • Ets un parlant nadiu d'anglès o alemany i pots fer petites traduccions no remunerades.
  • Ets un jove que vols ser el nostre informador al teu centre educatiu.

Posa't en contacte amb nosaltres i segur que podrem establir una col·laboració molt profitosa i interessant.