L'EDIFICI

L'Auditori sa Màniga de Cala Millor disposa dels espais i l'experiència per rebre importants congressos i convencions. Mallorca és la destinació ideal d'Europa, amb excel·lents connexions aèries. L'Auditori està situat a una de les zones més belles de Mallorca, i compta amb la infraestructura adequada (sales de reunions, 24.800 places hoteleres, restaurants, activitats d'oci) perquè una convenció o congrés sigui tot un èxit. L'Auditori sa Màniga ha acollit cites importants, organitzades pels sectors automobílistic (Mercedes-Benz), mèdic, tècnic (noves tecnologies, telefonia) o públic.

ESPAIS

SALES PRINCIPALS

Situades a la planta baixa de l'edifici, podeu fer servir la sala Magna (una gran sala en format teatre amb capacitat per 466 persones), i també els vestíbuls i la sala d'exposicions per a presentacions, mostres o stands.

SALES D'ÚS POLIVALENT

El centre compta amb cinc sales per a reunions, cursos de formació, o altres activitats, amb diferents capacitats. Tres sales estan situades al primer pis –totes tres amb claror natural-, i dues sales estan situades al soterrani (una amb claror i una altra sense). Aquestes dues darreres sales sovint s'han utilitzat com a oficina del congrés i com a magatzem durant congressos anteriors.

ESPAIS COMPLEMENTARIS

El centre disposa d'altres espais que es poden llogar com la recepció, la cafeteria (que ofereix únicament servei concertat de càtering, no servei de cafeteria convencional), quatre camerinos i cabines de traducció.