11-12-2020

PRORROGADES LES EXPOSICIONS DE SON CARRIÓ I DE CALA MILLOR

Les exposicions han atret un gran nombre de visitants i es prorroguen

 

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha organitzat dues exposicions de gran interès, que han captat l’interès d’un nombre important de visitants, al Centre Cultural Ca n’Apol·lònia de Son Carrió i a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor.

Al Centre Cultural Ca n’Apol·lònia de Son Carrió l’artista BROTO hi presenta fins al diumenge 20 de desembre l’exposició Papers. L’any 1997 BROTO (Saragossa, 1949) va ser el primer artista que va exposar al Centre Cultural Ca N’Apol·lònia de Son Carrió. Enguany, el Centre compleix 25 anys, i l’Ajuntament ho ha volgut celebrar amb una nova mostra de l’obra recent de l’artista que l’any 1997 feia poc que s’acabava d’instal·lar al municipi. En aquest sentit, hi podreu veure tretze peces que l’autor ha realitzat damunt paper, una exposició pensada especialment per a aquest espai íntim i recollit. Està oberta els divendres, dissabtes i diumenges, de 18 a 20 h, i l’entrada és gratuïta.

Per altra banda, a la sala d’exposicions de l’Auditori sa Màniga de Cala Millor, continua oberta fins el dissabte 19 de desembre la Mostra d’Art Contemporani. Amb obres d’autors com  Tàpies, Saura, Ràfols Casamada, Hernandez Pijuan, Guinovart, Mompó, Campano, Xavier Grau, Bechtold, Barceló, Plensa, Sicilia, Broto, Susana Solano, Garcia Sevilla, Lamazares, Gordillo, Eva Lootz o Guillem Nadal. Està oberta de dimarts a divendres, de 10 a 14 h, i de 18 a 20 h; i els dissabtes de 17 a 20 h, i l’entrada és gratuïta.